Не світлові вивіски для адміністративних установ в Полтаві

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Не світлова фасадна вивіска адміністративної будівліТаким установам як поліклініки чи лікарні, міські адміністрації, бібліотеки або навчальні заклади не потребують постійної підсвічуванні своїх вивісок, але вони все ж потрібні. Такі вивіски допомагають швидше і комфортніше дістатися до потрібного місця, не заглядаючи в сотні схожих установ. Не світлова вивіска – це бюджетний спосіб прорекламувати себе.

    Існує безліч варіантів дизайну не світлових вивісок. Вони можуть бути стандартної прямокутної формиплоскі, об’ємні або в профілі, також ви можете вибрати будь-яку іншу форму (коло, піраміду і т.д.), а також будь-який об’єм для своєї вивіски. Крім того, для створення додаткового обсягу ми пропонуємо виготовити для вас не світлову рекламну вивіску з об’ємними літерами.

    Будь-яку не світлову вивіску можна легко підсвітити, при потребі, замовивши разом з нею світлодіодні прожектори. Наша бригада монтажників легко встановить як саму вивіску, так і прожектор, для цього тільки необхідно вибрати зручний канал підключення.

    Якщо у вас є питання по не світловим вивіскам, зверніться до наших фахівців. Вони проконсультують вас з будь-якого питання і зорієнтують в грошовому аспекті питання. Зв’язатися з нашими представниками ви можете скориставшись будь-яким із засобів комунікації в розділі Контакти.

    А також ви можете замовити не світлову вивіску в наступних містах Полтавській області: Кременчук, Пирятин, Гребінка, Оржиця, Семенівка, Глобине, Хорол, Білики, Нові Санжари.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: