Виготовлення світлових літер на підкладці – вивіска для ресторану Residence, м. Черкаси

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Світлові літери - виготовлення вивіски для ресторана

    Світлові вивіски – одна з найбільших груп зовнішньої реклами. Крім того, що вони можуть бути найрізноманітніших форм (лайтбокс, об’ємні літери, символи на проріз), типів підсвічування (внутрішнє, контур ажурне, фронтальне), вони ще й можуть розміщуватися абсолютно скрізь. найпопулярніший варіант, який у всіх 100% асоціюється з вивіскою – це на фасаді, але також її часто застосовують усередині приміщення (на ресепшені, наприклад), розташовують біля будівлі (окремі літери), а сьогоднішній приклад показує, що і на паркані такий знак виглядає просто чудово і легко впадає в очі, як водіям, так і перехожим.

    Об’ємні світлові літери для ресторана
    Виготовлення і монтаж об’ємних світлових літер для ресторана

    Для нового ресторану в Черкасах «Residence» нам необхідно було виготовити об’ємні світлові літери, які б кріпилися до огорожі навколо літнього майданчика. Для цих цілей відмінно підходимо монтаж конструкції на підкладку, що повторює контур символів. Вона робить вивіску більш виразною і набагато полегшує монтаж, адже точок кріплення потрібно менше. Її ми виготовили з алюмінієвих композитних панелей (АКП). Оскільки знак розташовується на вулиці і потрапляє під вплив багатьох природних факторів – це ідеальний матеріал для виготовлення підкладки.

    Самі літери мають лицьову панель з акрилу. Цей матеріал частіше за інші використовують для створення світлових виробів, оскільки добре пропускає світло. Борт та задня панель клеєні з ПВХ. Потрібний колір борту надає самоклеюча світлорозсіююча плівка. Складнощів при виробництві додавав фірмовий шрифт ресторану – прописні літери клеїти набагато складніше, ніж прямі, але наші фахівці легко впоралися з поставленим завданням.

    Вивіска для ресторана
    Виготовлення і монтаж світлової вивіски для ресторана

    Хочете собі таку вивіску? Натисніть кнопку зворотного дзвінка, або дзвоніть самі! Ми не тільки виготовляємо зовнішню рекламу, ми здійснюємо постачання у в будь-яку точку України! У нас ви можете отримати повний спектр послуг – від дизайну до дозвільної документації та монтажу. Не відкладайте замовлення на згодом!

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: