Яскрава світлова вивіска для нашого замовника з Вінниці

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Виготовлення світлової вивіски у Вінниці

    Світлова вивіска, лайтбокс з об’ємними буквами і логотипом компанії

    Всім привіт! Сьогодні ми хочемо розповісти вам про нове замовлення, яке успішно виконала наша команда. Наш замовник з Вінниці – Вольтаж Груп, звернувся до нас за виготовленням візуального знака, який поєднує в собі кілька видів світлових вивісок – лайтбоксу, букв накладних і букв на проріз. Нижче ми детальніше розглянемо, як же виготовлявся цей виріб.

    В якості основи, використовувався композит Aluprom, товщиною 3 міліметри. З його допомогою був виготовлений короб, на який в подальшому був прикріплений лайтбокс, але спочатку на його лицьовій панелі були вирізані отвори для напису «Вольтаж Груп». З внутрішньої сторони композиту, був прикріплений молочний акрил, тонований самоклеючою плівкою, серії 8500. У всій вивіски для підсвічування використовувалися світлодіодні модулі.

    Врізні літери на вивісці підприємства

    Крім врізних букв, в даній вивісці були присутні і накладні елементи у вигляді напису «Groupe». Ці об’ємні літери були виготовлені з акрилу (лицьова панель), ПВХ (борта і задня панель) і плівка для тонування (серії 8500 і 641). Також до накладних елементів можна віднести і круглий лайтбокс. Для його виготовлення використовували молочний акрил на лицьову панель, який надалі тонувався с/к плівкою з написом «Voltage». Щоб вивіска виглядала єдиним цілим, борта боксу також тоновані плівкою 641 серії. Варто зауважити, що вивіска вийшла габаритної, тому для її надійності ми застосували внутрішній каркас у вигляді профільної труби.

    Світлова вивіска підприємства

    Сьогодні всі роботи з виготовлення та монтажу готові. Вивіска вийшла стильною, але при цьому не зухвалою. Сподіваємося, вона приведе нашому замовнику безліч клієнтів і наша співпраця на цьому не закінчиться.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: