Оформлення фасаду будівлі, вхідної групи салону краси «Фрагранс»

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Об’ємні світлові букви, лайтбокс салону красиДовгий час наша компанія співпрацювала з салоном краси «Фрагранс» надаючи їй послуги в сфері зовнішньої реклами. Коли було прийнято рішення про відкриття нового магазину, як до надійних партнерам вони знову звернулися до нас.

    Нашими дизайнерами було розроблено декілька варіантів макета. Вони були надані на вибір замовнику. Допрацювавши і затвердивши вибраний макет із замовником, його переправили в технічний відділ. Далі технічним фахівцем був складений кошторис майбутнього проекту. Коли всі нюанси були улагоджені виробничий цех зміг приступити до роботи.

    Однією з частин вхідної групи нового магазину повинні були стати об’ємні світлові символи «Фрагранс» в поєднанні з лайтбоксом «на бульварі». Задня стінка букв і лайтбокса була виконана з ПВХ, а лицьова панель – з акрилового пластику. На лицьовій панелі також використовувалося світлорозсіювальна каландрована ПВХ-плівка 8500 серії. Для внутрішнього підсвічування використовувалися світлодіодні модулі ELF 3SMD 3528.

    Світлодіодна вивіска, лайтбокс салону красиДля виготовлення другого лайтбокса вхідної групи салону краси «Фрагранс» так само використовувалися ПВХ і акрил. Але в цьому випадку в якості зображення використовувалася повнокольоровий друк інтер’єрного якості. Підсвічується цей лайтбокс за допомогою внутрішнього підсвічування світлодіодними модулями ELF 3SMD 5050. В обох випадках була обрана підсвічування світлодіодами не просто так. Світлодіодні модулі мають ряд переваг перед іншими видами підсвічування. Такі як довгий термін служби, енергоефективність, можливість регулювання яскравості і кольору, великий вибір кольорів і т.д.

    Коли переносні елементи були готові, наші фахівці приступили безпосередньо до монтажу. Був встановлений прихований каркас з металевої труби 20х20.

    Його обшили композитом липово-зеленого кольору і кольору слонової кістки. Але на одній колоні за допомогою аплікації було нанесено зображення. Щоб захистити клієнтів салону від негоди, було вирішено додати в композицію навіс (козирок). Одне частина навісу складається з композиту, а друга – з полікарбонату 6 мм.

    Каркас вхідної групи із металевої трубиНавіс із полікарбонату. Обшивка колон композитом

    Роботи по оформленню вхідної групи майже закінчені і салон краси «Фрагранс» готується зустрічати нових відвідувачів. Ми ж раді додати в свою колекцію ще один успішний проект. Робота над проектом «Фрагранс» ще раз довела важливість злагодженої командної роботи.

    Оформлення фасаду, вхідної групи салону краси

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: