Зовнішня реклама, вивіска для секондхендів, комісійних магазинів, конфіскатів

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Зовнішня реклама, вивіска для секондхендів

    У кожному місті можна зустріти велику кількість магазинів, що займаються продажем дешевого одягу. У такому конкурентному середовищі неможливо просувати свій бізнес без якісної зовнішньої реклами. Будь то новий магазин відомої мережі, або новачок на ринку, вивіски, банери, штендери, вітрини – незамінний помічник в інформуванні потенційних клієнтів, залученні їх уваги, а також допомоги в розпізнаванні торгової точки. Найкраще зовнішня реклама працює в комплексі, але для розуміння призначення кожного з них, ми розбили візуальні знаки на кілька під категорій.

    Вивіска для секондхенду, комісійного магазину, конфіскату

    Рекламна вивіска для секондхенда - виготовлення і монтаж

    Вивіска – багатогранне поняття, яким прийнято називати ідентифікаційний знак над входом в магазин або на торці будинку. У цю групу зовнішньої реклами відносяться:

    Мета цих виробів допомогти перехожим ідентифікувати ваш заклад, виділити його серед конкурентів, а також стимулювати зробити покупку саме у вас. Якщо ви мережевик, то, скоріш за все, у вас вже є ефективний візуальний знак. Одного погляду на нього вистачає, щоб взнати магазин. У такому випадку, ви вибираєте рекламне агентство безпосередньо для виготовлення і монтажу вивіски. Воно має бути надійним, професійним і давати гарантію на виконані роботи.

    Вирішивши відкрити нову точку, власник бізнесу часто стикається з проблемою вибору дизайну. Він бачив приклади у конкурентів і хоче собі щось подібне. Насправді, як новачкові, вам необхідно виділитися. Зробити це можна за допомогою правильно підібраного дизайну і комплексу виробів зовнішньої реклами. Прислухайтеся до фахівця рекламного агентства з великим досвідом, і він допоможе вам просувати свій бізнес правильно.

    Оформлення секондхенду за допомогою друку банерів, обклеювання вітрин і т.д.

    Рекламне оформлення вікон, вітрин секондхенда

    Наступним кроком для комунікації з вашим потенційним клієнтом буде детальна інформація про вас. Її можна надати за допомогою інформаційних банерів і оформлення вітрин плівкою, що самоклеїться. Це не тільки надасть вашим потенційним клієнтам більш широку інформацію, але і дозволить додати стінам і вітрин загальний стиль, прикрасити фасад будівлі. Існує кілька способів виготовлення банера (на каркасі або без; спосіб друку та інше), а також брендування вікон (повнокольоровий друк або аплікація) – для прийняття вірного рішення проконсультуйтеся зі своїм менеджером. Особливу увагу слід приділити дизайну такої зовнішньої реклами. Не варто перевантажувати носій інформацією, яку перехожий, через короткий час контакту, просто не встигне засвоїти.

    Дрібні корисності, без яких не обійтися

    Інформаційний стенд, куточок покупця споживача

    Крім оформлення вхідної групи, вам варто подбати про такі важливі візуальні знаки як:

    1. Режим роботи – табличка або наклейка, що інформує клієнтів про робочий графік, а також дати завезення, ціну на товари;
    2. Куточок покупця, інформаційний стенд – обов’язковий атрибут будь-якої організації, що надає товари або послуги населенню;
    3. Штендери, тротуарки, ростові фігури – ще один спосіб виділитися, привернути увагу і розповісти про себе при вході в магазин.

    Всі ці невеликі деталі допоможуть вам завершити комплекс робіт з рекламного оформлення вашого секондхенда, комісійного магазину, конфіскату.

    Займаючись понад двадцять років виготовленням зовнішньої реклами, ми набули безцінного досвіду. Він допомагає нам створити для наших клієнтів дійсно якісні та робочі візуальні знаки. Переконайтеся в цьому самі, замовте у нас вивіску, об’ємні букви, друк банера, оформлення вітрин або інші необхідні знаки для свого бізнесу.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: