Зовнішня реклама, вивіска для юридичних компаній, послуг, нотаріальних контор, офісів адвокатів

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Зовнішня реклама для юристів, адвокатів, нотаріусів

    Вивіска для нотаріуса, адвоката, юриста

    У сучасному світі мало яка організація може дозволити собі просування свого продукту або послуг без допомоги зовнішньої реклами. З її допомогою ваш потенційний клієнт може дізнатися про вас, знайти ваш офіс, а також виділити серед конкурентів. Правильно підібрана зовнішня реклама (поєднання кольорів, підбір шрифту, місце розташування візуального знака) створює імідж вашої фірми, а також допомагає перехожим і водіям ідентифікувати ваш заклад. Не виключенням з цього правила є різноманітні юридичні фірми, нотаріуси та адвокати. Нижче ми надамо декілька корисних порад щодо підбору зовнішньої реклами для цієї категорії бізнесу.

    Як підібрати правильну зовнішню рекламу

    1. Вибір кольору. У кожної людини є свої переваги серед доступної оку колірної гами, але, по твердження вчених, група людей здатна наділити той чи інший колір додатковим значенням. Вибираючи кольори для майбутнього візуального знака або їх комбінації, необхідно точно визначити чого ми хочемо добитися – ми будемо спонукати їх до активних дій; нам потрібно здобути прихильність клієнта, викликати у нього довіру; колір буде підкреслювати наш професіоналізм та обізнаність в даній сфері і т.д. Неправильно вибраний колір може ввести потенційного клієнта в оману, змусивши його звернутися до вашого конкурента.

    2. Подача реклама за допомогою шрифту. Ще один спосіб створити ефективну зовнішню рекламу для нотаріуса, юриста, адвоката – підкреслити інформацію за допомогою шрифту. Для фірми, що надає один з перерахованих вид послуг, підійде далеко не кожен з можливих варіантів. Найкраще зупинити свій вибір на шрифті прямому або із зарубками. Більш креативний прописний шрифт асоціюється з розважальною сферою діяльності. Не варто забувати і те, що текст повинен легко читатися з великої відстані.

    3. Місцезнаходження зовнішньої реклами для юристів, адвокатів, нотаріусів. В першу чергу, треба розуміти який вид візуальних знаків ми використовуємо – фасадний, інтер’єрний, окремий. Його повинно бути видно, він повинен впадати в очі і виділятися серед навколишнього середовища. Все частіше в Інтернеті можна зустріти добірки кумедних картинок, на яких зображені смішні поєднання різних вивісок – щоб не поповнити цю колекцію і залучити клієнтів, а не тільки порадувати перехожих, ретельно вивчіть ваших майбутніх сусідів.

    Про деякі правила ефективної реклами поговорили, тепер варто звернути увагу на види зовнішньої реклами, які ви можете замовити для своєї юридичної компанії, нотаріальної контори або офісу адвоката.

    Види зовнішньої реклами

    Напольний акрилайт, світлова панель з логотипом фірми

    Перш за все, варто звернути вашу увагу на візуальний знак, що зустрічає ваших клієнтів біля входу в офіс – фасадна зовнішня реклама. Існує кілька конфігурацій виготовлення таких виробів:

    • лайтбокс для нотаріуса, юриста, адвоката;
    • світловий короб для юридичної фірми (тут можуть бути кілька варіантів, з якими ви можете ознайомитися у нас на сайті, або проконсультуватися з нашим менеджером);
    • світлові і не світлові рекламні букви для офісу адвоката, нотаріуса.

    Кожен з представлених варіантів ефективний в залученні і налагодженні першого контакту з замовником. Вони відрізняються лише вартістю, а також залежать від ваших побажань.

    Далі розглянемо додаткові способи здійснення комунікації з клієнтом по засобах зовнішньої реклами. Наприклад, ви можете доповнити вашу фасадну вивіску консольним знаком на торці будинку. Біля входу ви можете розповісти перехожим про ваші послуги за допомогою ростової фігури, або штендера, а всередині приміщення прикрасити стіну барвистим акрилайтом. Крім цієї світловий панелі, створити в офісі додатковий затишок і надати йому сучасний вигляд допоможуть картини на полотні, елементи з пластику та інші дизайнерські атрибути.

    Замовити зовнішню рекламу для юридичної фірми, адвокатської або нотаріальної контори ви можете в будь-який момент. Для цього достатньо залишити замовлення у нас на сайті, або зв’язатися з нашим менеджером. Головне пам’ятайте – замовлення на вчора або дорого, або не якісно. Отримати безкоштовну консультацію нашого фахівця можна по телефону або поштою.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: