Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Даховий світловий короб. Світлова вивіска на даху

    Накрышный световой короб, лайтбокс

    Надіслати заявку

      Ім’я (обов’язково):

      E-mail (обов’язково):

      Номер телефона:

      Повідомлення:

      Задайте питання менеджеру

        Як до Вас звертатись?

        Телефон:

        E-mail:


        Текст повідомлення:

        Узнать цену

        Дахова установка у вигляді світлового короба – помітний і яскравий вид зовнішньої вивіски. Оскільки, як і будь-який інший вид дахової установки, надаховий світловий короб має значні розміри, існує ряд обмежень при його виготовленні, а також рекомендації з проектування та монтажу цього виробу.

        Наші роботи

        дивитись всі роботи...


        Наш сервіс

        професійна консультація
        консультація
        креативний дизайн
        креативний дизайн
        власне виробництво
        власне виробництво
        доставка по всій Україні
        доставка по Україні

        Ціна, вартість світлової вивіски на даху

        Увага! Світлова вивіска на даху – індивідуальний виріб. Ціна дахової вивіски залежить від багатьох параметрів (розмір, спосіб кріплення, підсвітки і т.д.).

        Щоб дізнатись вартість виробу по Вашим параметрам, достатньо надіслати запит на прорахунок скориставшись кнопкою Прорахувати вартість.

          Запит на прорахунок:

          Ім’я (обов’язково)

          E-mail (обов’язково)

          Номер телефона

          Повідомлення (характеристики виробу)

          Прикріпити файл (макет, приклад виробу):

          Виготовлення дахових світлових коробів

          Перш за все, варто звернути увагу, на розмір світлового короба для даху. Якщо ви плануєте його установку на висоті що перевищує 2-3 поверх будівлі, то ми не рекомендує виготовляти його більше ніж 2х6 м. Ці обмеження в першу чергу пов’язані з вітровими навантаженнями. Занадто велика вивіска при сильних поривах вітру може не вистояти, що може викликати негативні наслідки.

          Також це пов’язано з тим, що 2х6 м – це стандартний розмір листа акрилу, з якого виготовляється лицьова панель вивіски. Якщо дахова установка буде більше, то доведеться робити стики пластику, що може виглядати не дуже красиво. Якщо продовжити говорити про матеріал для виготовлення дахових світлових коробів, то варто зауважити, що крім акрилу, для лицьовій панелі можна використовувати стільниковий полікарбонат. Борти дахової вивіски можуть бути виконані з ПВХ 6-10 мм, або ж з композиту, для задньої панелі краще використовувати композит.

          Що стосується безпосередньо зображення для світлового короба для даху, то тут грає роль тільки одне правило – ваша вивіска повинна бути читабельною !!! При створенні макета вивіски ви повинні враховувати, що її головне завдання проінформувати клієнтів, тому вона повинна добре читатися з великої відстані. Ми рекомендуємо використовувати читабельний шрифт, правильне поєднання кольорів, а також відмовитися від непотрібних дрібних елементів.

          Для замовлення дахової вивіски ви можете звернутися до нашого фахівця, він допоможе вам підібрати оптимальний розмір, а також надасть кілька варіантів дизайну відповідно до ваших вимог. Ви можете звернутися до нашого фахівця по телефону, поштою, або відправити запит через форму зворотного зв’язку.

          Залишились питання?

            Ім’я (обов’язково):

            E-mail (обов’язково):

            Номер телефона:

            Повідомлення:

            Чат с менеджером

              Ім’я (обов’язково):

              E-mail (обов’язково):

              Номер телефона:

              Повідомлення:

                Як до Вас звертатись?

                Телефон

                © Цех А, 2013-2022. Всі права захищені. Повне чи часткове копіювання матеріалов заборонено, при изгодженому використанні матеріалів сайта необхідне посилання на ресурс!