Фотошпалери в вашому офісі – це можливість підкреслити стиль вашої компанії і привернути клієнта до себе

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Фотошпалери для кафеБуваючи в різних офісах, кафе, ресторанах та інших громадських місцях, не раз звертала увагу на внутрішнє оформлення приміщення. Похмурі стіни, які часто викликають лише дискомфорт. Оформлення інтер’єру – це перше на що ми звертаємо увагу, те, що формує думку про компанію. Адже не дарма кожен з нас не один раз чув фразу «Зустрічають по одягу …». Для того що б створити позитивне перше враження можна використовувати найрізноманітніші інструменти, але ми пропонуємо затримати вашу увагу на фотошпалерах.

    Говорячи про стиль організації можна навести масу прикладів, де продумані всі деталі, що не тільки створює потрібну атмосферу, але і допомагає презентувати себе. Пофарбовані стіни в колірній гамі підприємства, з логотипом або великої фотографією виду діяльності компанії чудово передадуть фірмовий стиль і статус вашої організації. Є кілька варіантів матеріалів, на які можна нанести зображення – банер, полотно, плівка, фотошпалери. Досвід показує, що тільки фотошпалери поєднують в собі якість і яскравість зображення з простотою нанесення їх на стіни.

    Фотошпалери для офісаКрім стилю, внутрішнє оздоблення приміщення створює більш комфортні умови для роботи ваших співробітників. Адже ненав’язливе нагадування про фірмовий стиль, або ж затишні зони відпочинку допомагають співробітникам компанії відчувати більш впевненим. Домогтися цього не складно. Існує маса способів привнести затишок у ваш офіс, від кави машини, до м’якого куточка і ігрової приставки в кімнаті відпочинку, але це все інструменти комфорту. Ми пропонуємо почати з інтер’єру, а саме з обклеювання стін фотошпалерами. Підібрати зображення, яке створить комфортну атмосферу в офісі, або його окремих кімнатах.

    Протягом 10 років наша компанія перепробувала багато різних видів і типів фотошпалер, які відрізнялися фактурою, щільністю і матеріалом. Методом проб і помилок нами були відкинуті багато варіантів, оскільки вони або погано передавали яскравість зображення, або вимагали спеціальних умов поклейки, що не завжди зручно. У підсумку ми зупинили свій вибір на двох текстурах німецького виробництва.

    Текстура для друку фотошпалер FOB 01

    FOB 01

    Текстура для друку фотошпалер FOB 02

    FOB 02

    Дані текстури добре проявили себе при нанесенні фотошпалер на стіну – не розходяться стики, щільно лягають, довговічні. Крім цього, вони добре передають яскравість і контрастність зображення. Друк фотошпалер виходить реалістичним і насиченим кольором. Переконатися в цьому ви зможете, замовивши пробу кольору на вибраній вами текстурі.

    Приклад перенесення зображення на різних текстурах

    Співпрацюючи з різними фахівцями з поклейки фотошпалер, ми пропонуємо тільки перевірених професіоналів, які якісно і швидко виконають роботу. Немає нічого складного і в самостійному обклеюванні стін фотошпалерами. Вони легко лягають на поверхню і не вимагають ніяких додаткових маніпуляцій. При необхідності, ми проконсультуємо вас, або вашого співробітника по всіх технічних моментах.

    Звертаючись до професіоналів з багаторічним досвідом, ви економите не тільки свої гроші, але й час (що часто куди дорожче), а також свої нерви. Ми готові поділитися своїм досвідом, щоб атмосфера вашого офісу відповідала всім вашим потребам. Щоб замовити друк фотошпалер достатньо зв’язатися з нашим менеджером. При необхідності він допоможе з підбором зображення, а також відповість на всі ваші запитання по друку або нанесенню фотошпалер на стіну.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: