Оригінальні, незвичайні, креативні та цікаві подарунки до Дня Святого Валентина для коханих чоловіків і дівчат. Ідеї для подарунків для закоханих на нашому сайті

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Подарки на День Свяого Валентина

    Наближається міжнародний День всіх Закоханих – ще один день, коли кожен може зізнатися в коханні, влаштувати романтичну вечерю або зробити особливий подарунок. Саме з подарунком ми з радістю вам допоможемо. Щороку, напередодні свята, полиці магазинів ломляться від надлишку любовних сувенірів, але ж хочеться порадувати другу половинку чимось особливим.

    Спеціально для цього особливого дня ми розробили оригінальні подарунки, які підійдуть абсолютно будь-кому:

    • подарунок для чоловіків;
    • подарунок для жінок;
    • подарунок для дівчини;
    • подарунок для хлопця.

    Нижче ми більш детально розповімо про кожен із таких креативних подарунків.

    Незвичайний подарунок у вигляді декоративного світильника

    Настільний світильник з фотографіями - колажемСвітильник – це не тільки милий і пам’ятний подарунок для коханої людини, це функціональний елемент декору вашого будинку. Його можна використовувати, як настільну лампу, яка дає м’яке і приємне світло для читання, або ж створення романтичної обстановки. Для наших малюків такий світильник стане чудовим нічничком, який прожене монстрів і створить атмосферу казки.

    В якості подарунка до Дня Закоханих ви можете самі вибрати зображення, яке буде нанесено на Ваш світильник. Це може бути миле зображення з символами свята – плюшевий ведмедик, сердечка, Купідони і інші милі картинки. Якщо ви любите оточувати себе спільними пам’ятними фотографіями з коханим, то світильник з колажем з таких картинок стане воістину милим і романтичним подарунком. Підсвічування світлодіодними лампами не тільки яскраве, але і енергозберігаюче, а варіант світильника з RGB підсвічуванням стане цікавим доповнення до вашого інтер’єру (відео: світильник з функцією зміни кольору підсвітки).

    Пластиковий настільний світильник подарунок коханій на День Святого Валентина
    Світильник - оригінальний подарунок на 14 лютого День Закоханих

    *Зображення взяті для прикладу

      Ім’я (обов’язково):

      E-mail (обов’язково):

      Номер телефона:

      Повідомлення:

      Настінний годинник із зображенням 2 в 1 – креативний і корисний подарунок коханій людині

      Безперечно в сучасному світі купа девайсів з вбудованим годинником, але настінні годинники з кварцевим механізмом не втрачають своєї актуальності і привабливості. Повісивши такий годинник у себе вдома – в спальні, вітальні або в кабінеті, ви завжди зможете відволіктися на секунду і глянути на годинник, який не тільки покаже точний час, а й подарує трішки тепла від приємних спогадів, яке додасть сил, бадьорості і зарядить позитивом на весь день.

      Нанесення зображення на годинник за допомогою друку на самоклеючій плівці, дозволить вам вибрати саме те, що ви хочете бачити на своєму годиннику, а не те, що пропонують в магазинах подарунків. Якщо у вас немає власної ідеї подарунків, то наш дизайнер з радістю вам допоможе, розробивши кілька унікальних макетів, які допоможуть вам визначитися з рішенням. Ми розробили кілька стандартних форм годин, на які ви можете замовити нанесення милої картинки, або ж колажу з ваших пам’ятних фотографій з коханим.

      Настінний годинник в подарунок до Дня Святого Валентина
      Настінний годинник з фотографією - коллаж
      Годинник - подарунок на День Закоханих

      *Изображения на примерах взяты для образца

        Ім’я (обов’язково):

        E-mail (обов’язково):

        Номер телефона:

        Повідомлення:

        Колаж з спільних фотографій на полотні – цікавий і милий подарунок до Дня всіх Закоханих

        Коллаж із фотографій на полотні

        Картини на полотні часто застосовуються в декорі квартир, вибираючи зображення, які підходять за стилем приміщення, або ж складаючи колаж з фотографій, що виглядає стильно і мило. Подарувавши другій половинці такий подарунок до Дня Закоханих, ви покажите, як для вас важливі ваші спільні спогади. Ви можете вибрати різноманітні варіанти картин, або ж створити композицію у вигляді триплексу, наприклад, щоб приємне подарунок став ще й привабливою частиною інтер’єру.

        Фотографія на полотні - цікавий подарунок на День ВалентинаЯкщо напередодні Дня Святого Валентина ви задумалися що подарувати хлопцеві, дівчині, чоловікові або дружині ми раді виготовити для вас такий не тільки оригінальний, але і приємний, а також пам’ятний подарунок. Для друку колажу з фотографій на полотні, ви можете самі зробити макет згідно вашому смаку, або ж наш дизайнер створить для вас привабливий дизайн. Основна вимога до фотографій – це якість, яка залежить від розміру картини.

        Ми не сайт подарунків, але багаторічний досвід показав, що сувеніри, які ми пропонуємо для бізнес партнерів відмінно підходять і в звичайному житті. Безліч разів ми самі замислювалися над ідеями для подарунків своїм коханим і близьким, але наша продукція завжди приходила на допомогу, даючи можливість замовити не тільки красивий, але і унікальний і креативний подарунок.

        *Зображення взяті для прикладу

          Ім’я (обов’язково):

          E-mail (обов’язково):

          Номер телефона:

          Повідомлення:

          №п/п Назва Ціна (грн.)
          1 Картина 300*400 238,00
          2 Картина 400*500 327,00
          3 Картина 400*600 360,00
          4 Картина 600*1200 777,00
          5 Картина 600*800 553,00
          6 Картина 900*1000 828,00

          БОНУС

          Як бонус до тебе про подарунки до Дня Святого Валентина, ми також пропонуємо замовити оригінальні світильники, незвичайний настінний годинник або цікаві картини з фотографіями як:

          • подарунок на весілля;
          • подарунок на річницю;
          • подарунок на день народження;
          • подарунок на ювілей;
          • подарунок шефу;

          А також будь-які інші види подарунків, оскільки завдяки різноманітності зображень і індивідуальному підходу до кожного клієнта, ми може виготовити подарунки на будь-яку тематику.

          Не тягніть з подарунком для коханих до останнього, зв’яжіться з нами вже сьогодні, щоб 14 лютого піднести своїй дівчині або хлопцю, чоловікові або дружині унікальний і неповторний подарунок. Для вашої зручності ми створили форму зворотного зв’язку, де ви можете ставити свій запит, або ж ви можете безпосередньо звернутися до нашого менеджера по телефону або поштою. Завдяки співпраці з Новою Поштою, ми доставляємо товар в будь-яку точку України.

            Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

            Ваше ім’я (обов’язково):

            Ваш e-mail (обов’язково):

            Номер телефону:

            Повідомлення

            Прикрепить файл: