Зовнішня реклама, виготовлення зовнішньої реклами у Львові

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Візуальні знаки на вулиці і всередині приміщення стали невід’ємною частиною не тільки іміджу різних торгових точок, офісів і підприємств, а й зручним інформаційним вказівником для покупців і клієнтів. Вивіски, стели, стенди та інше допомагають людям знайти необхідний об’єкт з мінімальними зусиллями. Крім цього, стильний і продуманий дизайн стане прикрасою вашої організації. Найпоширеніші варіанти зовнішньої реклами ми розглянемо нижче.

    Рекламні букви і символи у Львові

    Объемные, световые буквы

    Такий візуальний знак може бути як світловим, так і не світловим виробом. Не світлові літери можуть використовуватися як наземний окремий знак біля входу в заклад, або як іміджева реклама. Світлові вивіски у вигляді рекламних букв можуть бути з декількома варіантами підсвічування – внутрішнє освітлення в об’ємних буквах, зовнішнє підсвічування світлодіодними прожекторами, а також підсвічування контражур, в якому підсвічується торець вироби. У двох останніх варіантах підсвічування здійснюється як в плоских знаках, так і в об’ємних. Найпоширеніші варіанти використання рекламних букв як вивіски на магазин, банк, ресторан, нічний клуб, ТРЦ і т.д.

    Інформаційні стенди для установ Львова

    Інформаційний стенд

    Інформаційні стенди часто просто незамінні в великих бізнес-центрах, в яких розташовується безліч офісів. На такому планшеті можна розмістити інформацію про координати орендарів, або ж схему з їх розташування. Також інформаційні стенди часто виготовляються в вигляді куточків покупців з кишенями для книги відгуків та іншої корисної літератури. У поліклініках стенди зі змінною інформацією надають дані за графіком роботи лікарів, а також про кабінети, в яких проводиться прийом.

    Двосторонні вивіски на торець будівлі в Львові

    Двостороння консольна вивіска

    У зовнішній рекламі ефективніше замовляти комплекс з візуальних знаків, щоб збільшити ймовірність того, що на вас звернуть увагу. Як самостійний, так і додатковий візуальний знак на вхід – це вивіска кронштейн, яка зазвичай виготовляється двосторонньої. Така вивіска зручно розташовується на торці будинку, або ж у двері в приміщення. Розташована на рівні очей, така консольная вивіска не заважає пішоходам і легко привертає увагу. Часто можна побачити вивіску кронштейн біля входу в аптеку, або біля банку з інформацією про обмін валюти.

    Вибираючи вид зовнішньої реклами для своєї організації, важливо серйозно підійти до питання дизайну, якості і розміщення візуальних знаків. За всіма цими та багатьом іншим питанням вас проконсультує наш фахівець, а також допоможе прийняти найоптимальніше для вас рішення.

    Замовити зовнішню рекламу в Львові і області

    +38 (096) 496 – 78 – 07
    ceha.lviv@gmail.com

    Ви можете замовити і інші види зовнішньої реклами у Львові, просто зв’язавшись з нашими представниками. Також наша компанія займається широкоформатним друком, фрезеровкою, поліграфією і сувенірною продукцією.

    Ви можете замовити зовнішню рекламу в Львові і містах Львівської області: Борислав, Дрогобич, Моршин, Трускавець, Стрий, Червоноград та інші.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: