Зовнішня реклама, вивіска для ресторану, кафе, бару, піцерії

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Зовнішня реклама для ресторана, кафе, бара, піццерії

    Спочатку давайте подумаємо, чи потрібна закладу громадського харчування зовнішня реклама? Зовнішня реклама – це не тільки інформація на різних носіях, покликана зацікавити, проінформувати про акції та новинки і змусити перехожих відвідати ваш заклад. Одна зі складових цього виду реклами – візуальні знаки, які покликані вказати перехожим на розташування закладу, його виді діяльності, графік роботи і т.д. Такі знаки розташовуються безпосередньо над входом в приміщення, або на даху, якщо громадське харчування займає всю будівлю. Саме про таку візуальну рекламу піде мова в цій статті.

    Існує маса способів сказати перехожим «Гей, не проходьте повз, тут ви можете смачно поїсти, відпочити, провести час з друзями!». І жоден з них, в наш час, не звучить як найманий персонал. Один, але правильно підібраний; гармонійне поєднання двох, або більше знаків, зробить це куди краще. Один раз замовивши зовнішню рекламу для свого ресторану, бару чи піцерії, ви отримаєте співробітника, який буде працювати на вас 24/7, без перерв і відпустки. Правильний догляд, і цей помічник пропрацює на вас довше будь-якого співробітника. Ми склали для вас перелік найпопулярніших візуальних знаків, які ви можете застосувати у себе.

    Види зовнішньої реклами для ресторану, кафе, бару, піцерії

    Світлова вивіска для ресторану, бару, піцерії

    Світлова вивіска ресторана з об’ємними літерами, символами

    Це перше, на що звертає увагу перехожий, що розповідає йому, що перед ним знаходиться. Світлова вивіска для перехожих – це заклик зайти, для тих, хто про вас чув, але ще ніколи не був – орієнтир куди йти. Крім цього, правильний дизайн світлового знака – це прикраса будь-якого фасаду, або інтер’єру приміщення, він створює необхідну атмосферу і підкреслює обраний стиль.

    Об’ємні букви для ресторану, бару, піцерії

    Об’ємні літери - світлова вивіска для ресторану

    Ще один оригінальний вид зовнішньої вивіски. Це окремі елементи, які поєднуються в яскраву композицію. Створюючи креативні візуальні рішення, рекламні символи нерідко поєднують зі світловими коробами. При виготовленні об’ємних букв, розглядають різні варіанти підсвічування – внутрішня, контражур, інкрустація і т.д. З її допомогою можна доповнити загальну картину, задуману дизайнером.

    Ростова фігура для ресторану, бару, піцерії

    Інтер’єрна ростова фігура дівчини для кафе

    Для того, що ще більше зацікавити перехожих, ви можете здивувати їх цікавою і оригінальною ростовою фігурою. Вибравши персонажа, який найкраще представить ваш заклад, ви отримаєте набагато більше клієнтів, ніж ваші конкуренти. Людям подобається все незвичайне і цікаве, а ростова фігура може стати родзинкою вашого ресторану.

    Оформлення інтер’єру ресторану, бару, піцерії

    Оформлення інтер’єру кафе бара

    Все частіше відвідувачів цікавлять тематичні заклади для проведення дозвілля. Для того, щоб оформити інтер’єр ресторану в обраному стилі, необхідно правильно підібрати елементи декору. Це можуть бути картини на полотні, фотошпалери, декоративні світильники, елементи із пластику й різноманітні плакати.

    Акрилайт для ресторану, бару, піцерії

    Акрилайт, інтер’єрна світлова вивіска для бара

    У будь-якому з цих закладів, акрилайт може виконувати функцію не тільки світловий вивіски (тільки інтер’єрного використання), але і настільної таблички, або, навіть, декоративного світильника. Така світлова панель не тільки елегантно виглядає, але і надає приміщенню легкості. Особливе світіння такої вивіски створює необхідну атмосферу, яка сприяє відпочинку.

    Це далеко не весь перелік виробів зовнішньої реклами, яка підійде для закладу громадського харчування. Наприклад, ще можна основну вивіску доповнити двосторонньою консоллю, розташованою на торці будинку, або біля входу. Якщо ваш заклад розташовано уздовж траси, для залучення клієнтів, ви можете використовувати стелу, яку завдяки габаритам, видно з великої відстані. І безліч інших поєднань візуальних знаків.

    Виготовлення зовнішньої реклами для ресторану, кафе, бару, піцерії

    Терміни виготовлення і вартість зовнішньої реклами, які найбільше цікавлять наших клієнтів, залежать від виду робіт, їх складності, обсягу, матеріалу, і багатьох інших факторів. Від себе можемо сказати, що для виготовлення нашої продукції, ми вибираємо тільки якісний матеріал, у перевірених постачальників. У своїй продукції ми дотримуємося чіткого правила – вартість = якості, так що якщо ви хочете заощадити на візуальних знаках, то і результат отримаєте відповідний.

    Не важливо, відкриваєте ви новий бізнес, або проводите ребрендинг існуючого, зовнішня реклама стане незамінним помічником в просуванні, розкрутці та створенні вашого іміджу. Щоб замовити зовнішню рекламу для вашого ресторану, бару чи піцерії, зв’яжіться з нами прямо зараз. Наш менеджер проконсультує вас по видам візуальних знаків, ціновій політиці, а також терміни виготовлення зовнішньої реклами.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: