Готові шаблони об’ємних літер для зовнішньої реклами, вивіски

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Готові шаблони об'ємних літер для зовнішньої реклами

    Під шаблоном мається на увазі якийсь зразок, за яким виготовляються всі наступні стандартні вироби. У нас на сайті ви можете знайти приклади таких товарів, наприклад захисні екрани на кондиціонери, бокси для використаних батарейок, годинники і т.д. Для здійснення цієї мети необхідно, щоб усі наступні замовлення були точно такого ж розміру, мали однакову форму, колір. Сьогодні ми спробуємо розібратися, чи можна застосувати цей спосіб для виготовлення об’ємних букв, щоб максимально швидко надати клієнту необхідну вивіску.

    Сама категорія 3D знаків налічує в собі велику кількість технологій виготовлення в залежності від способу підсвічування, місця застосування, матеріалів, способу кріплення, навіть напрямку вашої діяльності. Ось деякі з них:

    Види об’ємних букв для зовнішньої реклами, вивіски

    1. Вид підсвічення (найпопулярніші):

    • Не світлові символи:
    • З зовнішнім підсвічуванням світлодіодними прожекторами;
    • З внутрішнім підсвіченням лицьовій частині, бортів, всього знака;
    • Інкрустовані букви;
    • З підсвічуванням контражур.

    2. Місце монтажу:

    • На фасаді будівлі;
    • В інтер’єрі;
    • Підвісні;
    • Наземні.

    3. Спосіб кріплення:

    • На стіну;
    • На каркас;
    • На підкладку;
    • На під конструкцію.

    І безліч, безліч інших варіантів. На кожен з них, теоретично, можна було б створити певний шаблон, який допоміг би вам виготовити 3D символи, літери для зовнішньої реклами своїми руками (адже саме тому вас цікавить дане питання). Але в цьому моменті ми стикаємося з ще однією проблемою.

    Скільки ще може бути різновидів шаблонів?

    У російському алфавіті (який, втім, рідко використовується в нашій країні) 33 літери, в українському – також 33, в англійському – 26. Якщо прибрати всі знаки, що повторюються, то тільки великих букв у нас вийде 51 штука, а це 51 шаблон. Не так і багато, скажете ви, тоді дивимося далі.

    Шрифт для об’ємних рекламних букв, вивіски

    Існує 4 варіанти шрифтів, які використовуються при виробництві візуальних знаків: прямий, курсив, із зарубками і прописний. Тепер у нас налічується вже 204 шаблони одного варіанта літери. Кожен з цих варіантів щодня поповнюється новими й новими креативними шрифтами, навіть якщо врахувати, що не всі вони можуть застосовуватися в зовнішній рекламі, рахунок йде на тисячі. Створювати готовий шаблон на кожен з них – важко, довго, дорого і невигідно. Як можна здогадатися, зберігати на складі таку кількість готової продукції також ніхто не буде. Нагадаємо, що зараз ми говоримо саме про зовнішню рекламу, а не елементи для фотосесії.

    Всі ці пункти відносяться до форми шаблону для готових виробів. Тепер поговоримо про два інших критерії: розмір та колір. Розмір залежить від місця монтажу і ваших можливостей. Вивіска на даху або землі значно перевершує в розмірах фасадну або інтер’єрну, оскільки вона повинна бути більш помітною з великої відстані. Говорячи про ваші можливості, ми маємо на увазі місце під розміщення знаку – наприклад, в ТРЦ місця над магазином може бути обмежено.

    Розмір об’ємних рекламних букв, символів

    Колір або поєднання кольорів, які прописані у вас в бренд буку або які ви обрали для цього конкретного виробу, дуже важливі в зовнішній рекламі. Вони є частиною вашого іміджу і бренду. При виготовленні може використовуватися кольоровий пластик (акрил, ПВХ), композит, самоклеюча плівка, фарба. Уявіть, тільки в плівці Oracal 641 серії 60 кольорів.

    Підводячи підсумки, сміливо можна сказати, що тримати на складі готові букви, або створювати шаблони не тільки не вигідно для будь-якого рекламного агентства, а й просто нереально.

    Замовити виготовлення об’ємних літер

    На завершення хотілося б дати кілька порад нашим клієнтам, які хочуть замовити будь-який з видів вивісок для ідентифікації свого бізнесу.

    1. Ви можете спробувати виготовити її своїми руками. Але чи коштує це витраченого часу і нервів? Ми вже описували процес виготовлення, можете ознайомитися з ним у нас на сайті.
    2. Намагайтеся замовляти зовнішню рекламу заздалегідь. Так ви отримаєте якісний ефективний виріб, який прослужить не один рік.
    3. Не економте. Пам’ятайте прислів’я «Жадібний платить двічі»? Цей той випадок. Ціна на вивіску може знизитися тільки за рахунок неякісних матеріалів. Це тягне за собою постійні ремонти, або втрату потенційних клієнтів.
    4. Звертайтеся до професіоналів. Вони завжди нададуть вам гарантію на свій товар і проконсультують по будь-якому питанню. Також у них власне виробництво, що впливає на формування ціни і підвищує якість.

    Поєднання ціна-якість при виготовленні об’ємних букв для реклами

    Візуальні знаки – це не просо ваша реклама, а ціле мистецтво. Разом ми можемо створити прикрасу міста, а не просто розпізнавальний знак.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: