Класифікація найпопулярніших видів вивісок, які підійдуть для вашого магазину, ресторану, банку, фірми

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Класифікація, види рекламних вивісок

    Для багатьох підприємців, особливо тих, хто вперше відкриває свою справу, вибір візуального знаку може викликати не просто труднощі, а справжню проблему. Це пов’язано з великою кількістю конфігурацій, представлених на ринку виробників зовнішньої реклами. Зараз ми спробуємо розповісти вам про найпопулярніші з них, розбивши на декілька категорій.

    Світлові вивіски, в залежності від способу підсвічування

    Для початку, варто відзначити, що в категорію вивіски, наші клієнти часто відносять не тільки короба, а й об’ємні/плоскі букви, таблички та інші знаки. Тому тут ми будемо говорити про всі варіації.

    І так, яку вивіску і для чого ви можете замовити в залежності від типу підсвічування.

    Реклама без підсвічування

    Не світлова вивіска для хлібного магазина

    Не всім і не завжди потрібен світловий вказівник. Державним структурам (школи, університети, лікарні, бібліотеки), маленьким магазинчикам, чи кіоскам у дворах спальних районів і т.д. Для своїх цілей – інформування та навігації, ви можете використовувати об’ємні або плоскі букви, таблички в профілі, короба з накладними елементами, планшет (конструкція без додаткового об’єму, на яку наноситься необхідна інформація).

    Знак із зовнішнім підсвічуванням

    Об’ємні літери - вивіска для бібліотеки, виготовлення та монтаж

    Тут ви можете розглянути всі перераховані вище варіанти, але доповнити їх світлодіодними прожекторами, для освітлення в нічний час доби. Цей варіант програє внутрішньому підсвічуванню, але якщо у вас немає великої конкуренції (або ви знову ж таки, державна структура), він стане для вас відмінним вказівником у будь-який час доби.

    Світлова вивіска

    Лайтбокс, світловий короб і пласкі літери для вивіски студії друку Print 21 м.Київ

    Тут ми розглянемо два варіанти, але для початку обговоримо кому і навіщо потрібна саме така візуальна реклама. Світлові знаки виглядають привабливіше, ніж попередні варіанти. Вони яскраві, цікаві, сучасні. Вони ваблять, стимулюють обрати саме вас. Відмінно підійдуть для ТРЦ, супермаркетів, магазинів одягу, техніки, іграшок, ресторанів, кінотеатрів, банків, агрофірм та будь-якого іншого виду бізнесу і великим рівнем конкуренції. Для себе ви можете розглянути наступні варіанти:

    • Вивіска з внутрішньою підсвіткою – по конфігурації виготовлення, все зрозуміло ще з назви (джерело світла знаходиться всередині конструкції), а вибір самих виробів дуже великий: це і світлові букви, і лайтбокс і короб з врізаними, інкрустованими, накладними, прорізними буквами;
    • Знак з підсвічуванням контражур передбачає розміщення світлодіодів (саме їх ми використовуємо в якості джерела світіння) на задній частині вказівника. Тут ви можете використовувати масу варіантів: літери чи короб, їх комбінації і різні види підсвічування.

    Тільки по цій категорії список вийшов значний. Продовжимо знайомити вас з візуальними знаками, розбивши їх по конфігурації виготовлення.

    Букви, табличка або вивіска?

    У попередньому переліку ми згадували, що знаки бувають різні, так який же ви оберете для себе?

    1. Табличка. З одного боку, самий просто вид зовнішньої реклами. Вона може бути плоскою, об’ємної, в профілі (більш солідний вигляд), двох площинною і т.д. Підсвічування може бути тільки зовнішнім. Якщо ви вважаєте, що цього вам вистачить з головою, це ваш варіант.

    2. Літери. Великий вибір варіантів пропонує нам цей вид 3D знаків: плоскі, об’ємні, інкрустовані, на каркасі, на підкладці, з внутрішньою підсвіткою, зовнішньою, контражур і багато-багато іншого.

    3. Короб. Спеціально розповімо про нього в останню чергу, оскільки крім логічного для багатьох варіанту – лайтбоксу, існує ще безліч комбінацій з буквами. Про них докладніше:

    • Короб з буквами на проріз. Основа знака виготовляється з АКП, який не пропускає світло, а текст на лицьовій панелі вирізається. Далі його знизу підклеюють акрилом, який відмінно світитися. Таким чином, необхідна інформація стає світловою. Часто використовується як доповнення до наступного варіанта.
    • Знак з врізними буквами. На початковому етапі все відбувається, як і в першому варіанті, тільки в отвори встановлюються клеєні літери. У них може бути підсвічена лицьова частина, борти або обидва варіанти. Розповсюджений вид букв – інкрустовані. Вони виготовляються з двох видів пластика, створюючи дуже цікаве і елегантне світіння.
    • Вивіска з накладними елементами. У цій конструкції короб тонший внаслідок того, що світлодіоди встановлюються не всередині нього, а безпосередньо в буквах. Сам короб може бути прикрашений за допомогою аплікації. Варіант виготовлення об’ємних букв, але на каркасі, що дозволяє мінімізувати пошкодження фасаду.

    Світлова вивіска з пласкими літерами із акрила і логотипом у вигляді лайтбокса для магазину кліматичної техніки

    Як бачимо, варіантів багато. Але відповідь на питання – яку ж вивіску замовити – так і не знайдено. Насправді, тут ви можете просто ознайомитися з видами зовнішньої реклами, прийняти рішення, що це буде за знак, і яке підсвічування вас влаштувати. Для замовлення дійсно ефективної вивіски для вашого бізнесу, вам краще проконсультуватися з фахівцем. Звертаючись в наше рекламне агентство, ви можете розраховувати на професійний дизайн декількох варіантів, серед яких ви, разом з менеджером, зможете обрати саме ваш. Ми надамо вам пораду з питань підбору матеріалів, більше розповімо про відмінності в знаках. Оскільки виробництво зовнішньої реклами індивідуальний процес, розрахувати вартість ми зможемо тільки після створення макета, але ви завжди можете розраховувати на кілька варіантів. Для нас важливо створити якісну, ефективну рекламу! З нами ви завжди отримаєте більше, ніж вкладете у вивіску.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: