Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Вивіска на продуктовий магазин, чоловічого, жіночого одягу, дитячих речей, іграшок, ювелірний салон швидко, якісно, надійно по всій Україні

    Вывеска на магазин - магазинная вывеска

    Надіслати заявку

      Ім’я (обов’язково):

      E-mail (обов’язково):

      Номер телефона:

      Повідомлення:

      Задайте питання менеджеру

        Як до Вас звертатись?

        Телефон:

        E-mail:


        Текст повідомлення:

        Узнать цену

        Вивіска на магазин – один з незамінних атрибутів оформлення вхідної групи при відкритті місць продажів. Для того, щоб вам виготовили яскраву, якісну і правильну вивіску потрібно обов’язково зайнятися пошуком рекламного агентства, ще на моменті складання бюджету майбутнього відкриття магазину.

        Наші роботи

        дивитись всі роботи...


        Наш сервіс

        професійна консультація
        консультація
        креативний дизайн
        креативний дизайн
        власне виробництво
        власне виробництво
        доставка по всій Україні
        доставка по Україні

        Вартість, ціна вивіски на магазин

        Ціна вивіски на магазин залежить від багатьох факторів:

        • розмір вивіски;
        • матеріал виготовлення;
        • вид вивіски: світлова, не світлова, з об’ємними літерами;
        • варіант розміщення: зовнішня, інтер’єрна.

        Щоб дізнатись точну вартість, ціну вивіски для магазина по Вашим параметрам, а також отрамати безкоштовну консультацію, достатньо надіслати запит на прорахунок скориставшись кнопкою Прорахувати вартість.

          Запит на розрахунок:

          Ім’я (обов’язково)

          E-mail (обов’язково)

          Номер телефона

          Повідомлення (характеристики виробу)

          Прикріпити файл (макет, приклад виробу):

          Виготовлення вивіски на магазин

          Зазвичай якісна вивіска для магазину визначається матеріалом, з якого вона виготовлена, а також тим, скільки грошей замовник готовий в неї вкласти і, звичайно ж, часом. Якщо прибрати один з цих факторів, то вивіска може бути виготовлена з неякісного матеріалу, або наспіх, в результаті чого довго не прослужить.

          Дизайн вивісок на магазин

          Окремою темою можна винести – дизайн вивісок на магазин. У зв’язку з великою різноманітністю напрямків магазинів, дизайн може бути настільки ж індивідуальним. Розглянемо кілька найпопулярніших напрямків:

          1. Вивіска на продуктовий магазин.
          2. Вивіска на магазин жіночої або чоловічої одягу.
          3. Вивіска на дитячий магазин.
          4. Вивіска на ювелірний салон.

          Кожен напрямок вимагає правильно опрацьованого дизайну, щоб, тільки глянувши на вивіску, покупець відразу міг визначити напрямок вашої діяльності. В Інтернеті існує маса порад, та й досвідчений дизайнер легко вам підкаже, які кольори краще використовувати, щоб збільшити довіру і прихильність потенційного клієнта.

          Вивіска на магазин ціна

          Фото, приклад вивіски для магазинаНайпоширеніше питання, яке цікавить замовників – ціна вивіски для магазину. Вартість рекламної вивіски на магазин залежить від розміру, дизайну, матеріалів, висоти кріплення і багатьох інших фактів – саме тому ціна вивіски повністю індивідуальна. У розділі “Світлові вивіски” ми надали ціни деяких видів світлових вивісок, але вони вказані без вартості монтажу, а також при точному дотриманні всіх технічних характеристик і розмірів.

          Вивіска на магазин фото

          Якщо вам складно визначиться з дизайном вашої вивіски, ми пропонуємо відвідати нашу сторінку Портфоліо. У цьому розділі ви зможете ознайомитися з фото вивісок на магазин деяких наших клієнтів. На них представлені різні конфігурації вивісок, які можу вам підійти. Найпоширеніші способи виготовлення вивіски на магазин:

          • лайтбокс – найпростіший і дешевий варіант вивіски;
          • світлова вивіска з буквами на проріз – світловий короб з композиту, літери світяться всередині вивіски;
          • світлова вивіска з інкрустованими буквами – часто світяться бокові панелі букви і трохи “лице”;
          • світлова вивіска з врізними буквами – короб з композиту з накладними світловими елементами.

          Щоб замовити вивіску для магазину потрібно зважити всі фактори, такі як ціна, якість, сервіс і т.д. Якщо є питання, на які ви не отримали відповідей в цій статті, зв’яжіться, будь ласка, з нашим менеджером. Він надасть вам безкоштовну консультацію, після якої ви зможете купити якісну вивіску за привабливою ціною.

          Поширені запитання

          👉 Яка ціна світлової вивіски?

          ✅ Вивіски – категорія візуальних знаків, яка відповідає за ідентифікацію бізнесу і покликана привертати увагу потенційних клієнтів. Саме через те, що це саме категорія, до якої входять різноманітні вироби (об’ємні букви, акрилайти, лайтбокси тощо), просто неможливо назвати середній цінник на таке замовлення. Для розрахунку вартості вам необхідно звернутися до менеджера рекламного агентства, який допоможе підібрати вид вивіски, матеріали, тип підсвічування, а вже потім прорахує вартість вашого замовлення.

          Проте, якщо вас цікавить вивіски з гнучкого неону, у нас на сайті ви можете знайти каталог стандартних рішень для різних барів, ресторанів, кафе і т.д.

          👉 Яка гарантія на світлові вивіски?

          ✅ Гарантія на будь-який виріб безпосередньо залежить від матеріалів, які використовуються при його виготовленні, а особливо світлотехніки. Ми даємо гарантію на світлові вивіски зі світлодіодними модулями 3 роки, а зі світлодіодною стрічкою (підсвічування контражур, акрилайти) – 1 рік. На несвітлові вироби гарантійний термін може бути більше.

          👉 Який термін виготовлення світлової вивіски?

          ✅ Все залежить від виду виробу, складності виготовлення і завантаженості виробництва. В середньому на виготовлення рекламної вивіски потрібно 5-25 робочих днів, а якогось нестандартного виробу – від 10 робочих днів.

          👉 Який шрифт обрати для вивіски на будівлю?

          ✅ Головне правило при виборі дизайну – вивіска повинна добре читатися. Якщо клієнт не зможе швидко зрозуміти вашу рекламу – він пройде повз. До цього ж пункту відноситься розмір напису. В іншому головне дотримуватися дизайну, який буде відповідати вашому напрямку діяльності. Більше порад по підбору шрифту і дизайну вивісок можна знайти у нас на сайті, або дізнатися у наших менеджерів.

          👉 Де подивитися зразки вивісок?

          ✅ Перед тим, як зробити замовлення, клієнту часто потрібно ознайомитися зі зразками робіт тієї чи іншої компанії. У нас в портфоліо великий вибір світлових вивісок. Також ви можете підібрати відповідний знак в нашому каталозі.

          👉 Чи робите ви доставляння вивісок в інші міста?

          ✅ Так. Ми співпрацюємо з такими перевізниками як: Нова Пошта, Гюнсел, САТ, Інтайм і т.д. У нас є можливість доставити продукцію що виготовляється в будь-яку точку України.

          Залишились питання?

            Ім’я (обов’язково):

            E-mail (обов’язково):

            Номер телефона:

            Повідомлення:

            Чат с менеджером

              Ім’я (обов’язково):

              E-mail (обов’язково):

              Номер телефона:

              Повідомлення:

                Як до Вас звертатись?

                Телефон

                © Цех А, 2013-2022. Всі права захищені. Повне чи часткове копіювання матеріалов заборонено, при изгодженому використанні матеріалів сайта необхідне посилання на ресурс!