Кілька простих порад, які допоможуть підібрати ідеальний дизайн для світлових букв

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Об’ємні літери

    Серед розмаїття світлових рекламних вивісок, звичайній людині складно визначитися, на чому зупинити свій вибір. Для полегшення вибору, ми склали невеликий перелік видів вивісок. У цій статті, ми детальніше розглянемо один з них – об’ємні світлові літери.

    Звертаючись в рекламне агентство, щоб замовити виготовлення об’ємних рекламних символів Вам потрібно враховувати ряд факторів, які впливають на вартість виготовлення букв. Серед основних з них, це розмір букв, а також шрифт. У цій статті ми на прикладі 3-х різних шрифтів розглянемо їх основні параметри в готовому виробі, а також спробуємо розібратися, чому вартість вивіски з одним шрифтом не завжди відповідає вартості вивіски з іншим.

    Припустимо, що нам необхідно виготовити вивіску у вигляді світлових об’ємних букв, з висотою 500 мм, але дизайну у нас немає, і ми не знаємо, як буде виглядати вивіска.

    Підбір розміру і шрифту об’ємних літер

    У наведених прикладах ми бачимо, що при одній і тій же висоті букв довжина вивіски значно різниться, а також має різну площу і вектор (периметр). Ці показники безпосередньо впливають на вартість готового виробу. Від них залежить кількість необхідного матеріалу, а також часу на виготовлення вивіски. У свою чергу час залежить не тільки від розміру і вектора букв, а так само від складності шрифту. Візуально видно наскільки складніше шрифт вивіски №1 від шрифту №2.

    Дивлячись на таблицю з прикладами шрифтів видно, що найбільші параметри має вивіска з прописним шрифтом №3. Для наочності,різниця між шрифтами №1 і №3 по витраті матеріалів, становить 79%.

    Крім периметра і площі наших букв, також слід враховувати товщину ліній кожної літери. Припустимо, що ми хочемо виготовити світлову вивіску у вигляді букв з використанням шрифту № 3.

    Вивіска кафе з об’ємними літерами

    Цей шрифт передбачає в собі досить тонкі лінії. Для установки світлодіодів в такий виріб, рекомендується внутрішню частину букви робити не менше 20 мм + товщина бортів літери. Тільки при такій товщині можна правильно і рівномірно засвітити об’ємні літери. У даному шрифті висота букв повинна бути не менше 350 мм. Крім того, дрібні деталі, типу зарубок, ускладнюють установку світлодіодних стрічок, оскільки часто тонше самої стрічки.

    Також важливим фактором у складанні ціни відіграє обсяг роботи. При простому шрифті фрезерування і склейка бортів не займає багато часу. Чим складніше шрифт і в ньому більше дрібних деталей, тим більше часу знадобитися фахівцю для виготовлення об’ємних літер.

    Виготовлення об’ємних літер
    Виготовлення об’ємних букв

    Якщо ж вам все-таки хочеться виготовити вивіску у вигляді об’ємних літер, а бюджет цього не дозволяє, то розгляньте варіант з імітацією об’ємних світлових букв.

    Вивіска з об’ємних літер

    Вивіска з об’ємних літер

    Вивіска з імітацією об’ємних літер

    Вивіска з імітацією об’ємних літер

    У цьому варіанті, коли літери щільно прилягають один до одного, зменшується загальний периметр (Р букв 17,8 пог. м, Р вивіски 7,8 пог. м), що дозволяє набагато швидше виготовити та змонтувати вивіску. З нашого досвіду, економ вивіска буде приблизно на 43% дешевше, ніж об’ємні букви, такого ж шрифту.

    Ось деякі приклади вивісок, що підходять під наші шрифти:

    Шрифт №1

    Вивіска торгового центра з об’ємними світловими буквами

    Шрифт №3

    Вивіска ресторана з об’ємними світловими буквами

    Шрифт № 2

    Вивіска магазина побутової техніки з об’ємними буквами

    Імітація об’ємних букв

    Вивіска ресторану з об’ємними світловими буквами

    На наведених прикладах, Ви легко можете переконатися, що шрифт відіграє величезну роль для прорахунку вартості об’ємних літер. Якщо Ви не визначилися з дизайном Вашої вивіски, ми запропонуємо Вам декілька варіантів на вибір, щоб Ви візуально побачили, як це буде виглядати. Після затвердження макета, наш технічний фахівець легко зможе прорахувати вартість обраних об’ємних літер.

    Відстань видимості вивіски

    На останок. Не забувайте про читабельність шрифту і того, з якої відстані Ваші клієнти повинні прочитати те, що на ній написано. В середньому, людина з хорошим зором розрізняє рівний шрифт на контрастному фоні висотою в 200 мм з відстані в 6 метрів. Іншими словами кожні 3 см з 9-ти метрів. І чим більш заковирістий шрифт ви використовуєте, тим складніше його прочитати.

    Виробництво об’ємних літер з акрилуМи з радістю проконсультуємо Вас з будь-яких питань щодо світових рекламних букв. Ви можете зателефонувати нам, або відправити лист із запитом на нашу пошту. Наші фахівці дадуть відповідь на Ваші запитання, а також підкажуть найкращий варіант виконання Вашої вивіски.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: