Календарі з акрилу – унікальні подарунки для бізнес-партнерів

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Гряде Новий рік і усі спішно починаю замислюватися над подарунками для друзів і близьких. Крім них ще існують люди, з якими ми часто і тісно контактуємо – наші бізнес партнери та колеги. Наш замовник вирішив зробити особливий подарунок, бізнес сувенір до Новорічних свят для своїх партнерів. Побачивши у нас на сайті зразок одного з акрилових календарів, вони звернулися до нас з подібним замовленням.

    Подарунковий календар із акрила
    Львівська компанія «ЛеоТекс» замовила 700 акрилових календарів на дерев’яній підставці. Для цього замовника ми запропонували варіант виконання виробу методом нанесення на дерев’яну підставку друку сублімації, а на акрил нанесли широкоформатний друк на с / к плівці серії 8500.

    Дерев’яна основа 140х40х25 мм була фрезерована з дерева, а потім зачищена. Після цього її віддали для нанесення друку сублімації. Поки виконувалися роботи з нанесення логотипу на дерево, оформлювачі наносили повнокольорове зображення на акрилову поверхню.

    Подарунковий годинник з логотипомЩоб показати замовнику наскільки для нас важливо, що вони звернулися саме до нас, ми вирішили також зробити їм Новорічний подарунок. Компанія ЛеоТекс стала першими власниками дизайнерського годинника з акрилу, розроблених в цьому році нашим позаштатним дизайнером.

    Годинник виготовлений з поєднання молочного і червоного акрилу. На основу з молочного акрилу було нанесено зображення з логотипом фірми, зберігаючи стиль замовника.

    Період перед Новим роком завжди багатий на подарунки. Наша компанія завжди готова допомогти зі створенням унікального і елегантного подарунка для ваших партнерів і співробітників.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: