Об’ємний хрест з підсвіченням контражур і плоскорел’єфні символи для внутрішнього оформлення церкви «Отця і Сина і Святого Духа»

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    У продовженні роботи з цією церквою ми розробили для них внутрішнє оформлення у вигляді об’ємного хреста і плоськорел’єфних букв. Вийшло красиво і навіть якось містично.

    Після закінчення роботи над зовнішньою вивіскою, почалися роботи по створенню внутрішнього оформлення. Замовник дуже точно висловив свої побажання. Так що дизайнер в команді з менеджером почали розробляти можливі варіанти здійснення цього замовлення. Дизайнер запропонувала красивий дизайн, а менеджер – технічне рішення по зміні кольорів.

    Після цього замовлення потрапило в технічний відділ, де були опрацьовані та прораховані необхідні матеріали, а також роботи для його виконання. Плоскорел’єфні букви і об’ємний хрест були виготовлені з пластика ПВХ товщиною 4мм. В обох випадках зверху пластик порили плівкою Oracal 641 серії. А от з хрестом було цікавіше. Після попередніх операцій, для створення ефекту контражурного світіння на задню панель прикріпили світлодіодні стрічки RGB SMD 5050 60шт./м. Це потужна, яскрава, багатобарвна світлодіодна стрічка. Вона являє собою гнучку лінію з одним рядом діодів класу 5050 розміром 5х5 мм. Щільність стрічки стандартна – 60 елементів на 1 м. Вона підходить для втілення різних варіантів світлового дизайну всередині закритих приміщень (для підсвічування вітрин, стель, багаторівневих поверхонь та інших елементів). А для зручного управління яскравістю і кольором підсвічування замовник використовуватиме контролер.

    Після того так букви і хрест були готові до роботи приступила бригада монтажників. Вони змонтували готові об’ємні символи на стіну, використавши ніжки з прозорого акрилу товщиною 3 мм. Ці ніжки створюють ефект паріння символів (що підкреслює містичне враження від них).

    Спільна робота менеджера, дизайнера, технічного фахівця, досвідчених оформлювачів і монтажників допомогли створити незвичайне і красиве внутрішнє оформлення церкви «Отця и Сина и Святого Духа», що запам’ятовується.

    Світловий хрест з підсвіткою контражур Світловий хрест з LED панеллю

    Світловий об’ємний хрест

    Світловий об’ємний хрест з LED панеллю

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: