Серійне виробництво подарункових годин від творчої майстерні Цех-А

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Партія, серія годинників з логотипом

    Подарункові сувенірні годинники з логотипом компанії

    Добридень! Сьогодні ми розповімо вам про одне з останніх наших замовлень на оригінальний бізнес сувенір – годинник з логотипом компанії. До нас звернулася компанія з виробництва засобів для захисту рослин, а також мікродобрив – ALFA Smart Agro. На прохання замовника, ми розробили оригінальний дизайн подарунка. Давайте детальніше розглянемо спосіб виготовлення даного сувеніра.

    За основу годинників взяли слойоні листи шпону дерева. Дерев’яна основа завжди надавала будь-якого виробу вишуканий зовнішній вигляд. На лицьову частину, яка виготовлялася з молочного акрилу, трафаретом нанесли зображення в 2 кольори, а потім з’єднали з основою. Завдяки креативному дизайну, на годиннику проглядаються обидва матеріали, гармонійно поєднуючись один з одним.

    Виготовлення корпоративних настінних годинників
    Заготовки для годинників
    Готові годинники з логотипом

    При виробництві годинників з логотипом замовника, ми використовували годинниковий механізм, який працює від батарейки. Після того, як фанера і акрил з малюнком були об’єднані, наші макетники приступили до кріплення годинникового механізму і стрілок.

    Упаковка партії годинників з логотипом

    По закінченню робіт по збірці годинників, вони були упаковані в картонну упаковку з логотипом нашого замовника. В цілому, наше виробництво виготовило 210 подарункових годин для компанії ALFA Smart Agro. Сподіваємося, замовник і ті, кому призначався настільки корисний і привабливий подарунок, залишаться задоволені, і ми ще не раз будемо співпрацювати з цією компанією.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: