Виготовлення рекламних стійок в Києві та області

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Торгова промо стійкаНавіть не замислюючись над цим, ми часто стикаємося з рекламними, або виставковими стійками. Вони скрізь, в магазинах, на вулиці, в автомобільних салонах, у стоматолога, в центрі зайнятості… скрізь. Вони невід’ємні атрибут будь-якої рекламної кампанії. Вони допомагають нам, звичайним відвідувачам дізнатися корисну інформацію про фірму, салоні, докторі і т.д., а заодно і скоротати час очікування.

    Виставкові, презентаційні стійки можуть бути абсолютно різними. Від каркаса з поличками, до об’ємної світлової конструкції з тими ж кишенями і плоскорельєфними елементами. На таких рекламних стійках ми може знайти як різноманітні флаєри та брошури, так і зразки продукції. А то саму продукцію, адже таку стійку можна використовувати і в продажних цілях. Прикладами таких продажів можуть бути окуляри, біжутерія, капелюшки, взуття та багато чого іншого. На різноманітних виставках рекламні стійки взагалі незамінні.

    Для того, щоб замовити рекламну стійку зверніться до наших представників через форму зворотного зв’язку.

    Крім того, ви можете замовити виготовлення виставкової стійки в інших містах Київської області: Яготин, Переяслав, Кагарлик, Біла Церква, Сквира, Тараща, Ставище, Миронівка, Богуслав, Тетіїв, Бровари, Ірпинь.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: