Зовнішня реклама, вивіска для навчальних, освітніх закладів, курсів, шкіл англійської мови

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Зовнішня реклама для учбових закладів

    Виготовлення і монтаж світлової вивіски з врізними буквами для учбового закладу

    Різноманітні візуальні знаки, що застосовуються в зовнішній рекламі для освітніх (державних і приватних) закладів найчастіше носять більш ідентифікаційний характер – повідомляючи людям, яке саме заклад знаходиться перед ними (школа №, коледж, університет і т.д.). Але з огляду на велику кількість курсів – мовних, підвищення кваліфікації, з’явилася необхідність і в рекламуванні організацій такого типу. Сьогодні ми надамо вашій увазі перелік різноманітних вуличних та інтер’єрних знаків, які ви можете застосувати в своєму конкретному випадку. Для зручності, розіб’ємо їх на дві підкатегорії.

    Вивіски, стенди, таблички для державних навчальних закладів (дитячих садків, шкіл, ліцеїв, коледжів, технікумів, університетів)

    Настінний стенд з кишенями - розклад уроків в учбовому закладі

    Може здатися, що такого роду заклади не потребують додаткової зовнішньої реклами, але це не завжди так. У спальних районах поблизу може розташовуватися кілька садочків і шкіл, а приїжджим студентам досить складно орієнтуватися в незнайомому місті. Тут ми зібрали кілька бюджетних варіантів візуальних знаків, без яких не можуть обійтися навіть ці організації.

    1. Вивіска. З її допомогою ви надаєте зацікавленим первинну інформацію, а саме вашу повну назву і рід діяльності. З особистого досвіду і спостережень, найчастіше біля входу віддається перевага вивісці в профілі і зображенням аплікацією, або плоскорьєфними буквами. Також багато хто замовляють плоскі вивіски на фасад (козирок над входом). Дані вироби також можуть бути виконані за допомогою різних конфігурацій – з повнокольоровим зображенням, плоскими або об’ємними літерами і т.д. при необхідності використовується зовнішнє підсвічування світлодіодними прожекторами. Більше про варіанти вивісок для навчальних закладів ви можете дізнатися у нашого фахівця.
    2. Інформаційні стенди. Інтер’єрний знак, призначений для інформування учнів, а також їх батьків про заходи, новини і т.д. Існує два найпоширеніші види стендів – планшети зі статичною інформацією (плани евакуації, наприклад), а також з акриловими кишенями, для змінної інформації.
    3. Таблички. Інформаційний знак, призначений для навігації людей на вулиці і всередині приміщення. У зв’язку з цим пропонуємо розглянути два типи табличок – адресні і офісні. Перші розміщуються на фасаді будівлі, інші призначені для іменування кабінетів (директора, ректора, кафедри і т.д.).

    Це лиш мала частина наших можливостей з виготовлення зовнішньої реклами для навчальних закладів, якщо ви не знайшли необхідного товару в цьому списку, зверніться до нашого менеджера за більш детальною консультацією.

    Світлові вивіски, ростові фігури, штендери, оформлення вітрин для приватних курсів – Школи англійської, та інших освітніх організацій

    Об’ємні літери - вивіска для бібліотеки, виготовлення та монтаж

    До другого класу зовнішньої реклами, ми віднесли вироби для приватних організацій, яких з кожним днем стає все більше. Все більше людей хочуть підвищити свою кваліфікацію або отримати новий навик, тому різним курсам необхідно подбати про свою зовнішню і інтер’єрну рекламу. І так, найпопулярніші вироби в цій категорії:

    • світлові вивіски, лайтбокси, панель-кронштейни – про цю категорію ми говорили вище, але в даному випадку найчастіше замовляють світлові варіанти;
    • ростові фігури, штендери, тротуарки – конструкція, що розташовується безпосередньо біля входу, інформує перехожих про більш повний перелік ваших послуг;
    • оформлення вітрин – додатковий вид робіт, для додання організації привабливості, залучення та інформування клієнтів, створення і підкреслення іміджу.

    Само собою, дані організації також потребують інформаційні стенди і таблички, але ми описували їх вище, тому в даний список включати не стали.

    Хочете замовити зовнішню рекламу? Відмінно, телефонуйте, пишіть, залишайте свій запит прямо зараз. Ми розробимо для вас цікавий і привабливий дизайн, проконсультує щодо матеріалів і їх впливу на якість, а також прорахуємо ціну вашого замовлення. При необхідності і вашому побажанню, ми робимо доставку нашої продукції по всій Україні.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: