Вивіска які читаються, як запорука успіху Вашого бізнесу

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    У продовження розмови про підбір шрифту для світлової вивіски, варто звернути увагу ще на один фактор. У попередній статті ми вже частково згадували про читаність вивісок, зараз поговоримо трохи детальніше.

    Найкраще для зручного сприйняття інформації на вивісці використовувати прямий шрифт, на якому не потрібно морочитися, щоб усвідомити, що за буква перед очима. У вашого потенційного клієнта не так багато часу, щоб прочитати вашу вивіску і дізнатися про вас, а тим більше зацікавитися і зайти.

    Проаналізувавши макети, які коли-небудь створювали наші дизайнери, ми створили невеликий список шрифтів, які наші замовники вибирали для своїх вивісок. Ми відібрали саме ті шрифти, які найкраще сприймаються при швидкоплинному ознайомленні з вивіскою. Умовно такі шрифти можна розділити на дві категорії:

    1. Шрифти із зарубками – в даній категорії чотири види шрифтів:

    Шрифти з зарубками

    1. Шрифти без зарубок – таких шрифтів більше, з них ми вибрали шість найпопулярніших:

    Шрифти без зарубок

    Все це не стосується шрифтів для вивісок популярних марок, відомих на всю країну або в усьому світі. Такі торгові марки використовують один шрифт у всіх рекламних компаніях, таким чином, вони стають впізнаваними в будь-яких обставинах.

    Мало замовити світлову вивіску для свого магазину, потрібно щоб вона стала вашим цілодобовим співробітником. Ми прагнемо створювати саме такі вироби зовнішньої реклами і пропонуємо нашим клієнтам тільки найкращі варіанти.

    Ми продовжуємо збирати банк шрифтів, які допомагають створювати корисні й ефективні вивіски. Якщо ви хочете поділитися з нами назвою шрифту, який ви використовуєте для своєї організації, то залиште свій коментар під статтею і наступного разу ми обов’язково згадаємо про нього.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: