Нагороди, кубки (статуетки) для змагань, фестивалів, конкурсів

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Кубки, статуетки для змагань, конкурсів, фестивалів

    Кубок, статуетка із акрила для переможців фестивалю дитячої і юнацької творчості Віват - юний талант

    З самого дитинства ми з нетерпінням чекали ігри КВК по телевізору, а багато згодом самі стали грати в школі і університетах. Зараз все більшої популярності набирає «Ліга Сміху», в яку грають в багатьох містах нашої країни. До чого це ми? Просто наша компанія вже багато років займається виготовленням нагородних кубків і статуеток, які так прагнуть в фіналі отримати всі команди. І це відноситься не тільки до гумористичних конкурсів і фестивалів. У фіналі будь-якого змагання, учасник докладає чимало зусиль, щоб отримати заповітну статуетку.

    Ось невеликий перелік заходів, на які ви можете замовити нагородну атрибутику:

    • гумористичні фестивалі та ігри – КВН, Ліга Сміху;
    • спортивні змагання – футбол, волейбол, баскетбол, єдиноборства і т.д.
    • музичні конкурси;
    • конкурси талантів і т.д.

    Всі ці заходи, зазвичай, закінчуються нагородженням переможців, а іноді і просто учасників. Їм дарують пам’ятні нагородні кубки, або статуетки учасника, які потім нагадують їм про їхні досягнення, і мотивують на нові звершення. Кубки з акрилу – не просто нагорода, це стимул для спортсмена, музиканта, письменника, або гумориста. Не дарма ж статуетка «Оскар» – найбільш бажана нагорода для будь-якого актора.

    Виготовлення нагородних кубків і статуеток з акрилу

    Нагородний кубок, статуетка із акрила для спортивного клуба таеквон-до Торнадо, Вінниця

    Щоб замовити кубок із пластику, або оргскла вам потрібно перейти в наш розділ «Бізнес сувеніри», вибрати там категорію «Кубки, статуетки з акрилу». Спеціально для зручності користувачів, ми розробили кілька стандартних варіантів, які підійдуть для спортивного змагання, музичного конкурсу, або гумористичного фестивалю. Крім представлених шаблонів, ви можете замовити кубок за індивідуальними параметрами, які будуть повністю відображати суть вашого торжества.

    Для виготовлення кубків ми використовуємо тільки найякісніший матеріал від наших перевірених постачальників. Поєднання прозорого, молочного, кольорового акрилу, дерева, штучного каменю, а також зображення, нанесене за допомогою трафаретного друку, лазера або фрезерування, допомагає створити витончений, оригінальний і привабливий кубок.

    Ціна кубків і статуеток з оргскла

    Виготовлення нагородних кубків, статуеток із акрила, оргскла

    Ціни на кубки стандартної форми, ви можете знайти на нашому сайті. У нашому рекламному агентстві діє система знижок в залежності від кількості виробів, що ви замовляєте. Що стосується формування ціна на індивідуальне замовлення, то тут так само враховується кількість статуеток, матеріал, з якого вони будуть виготовлятися, складність роботи, а також наявність готового макету. Маючи всі ці дані, менеджер зможе прорахувати вам вартість вашого замовлення.

    Важливо пам’ятати, що будь-який фестиваль, змагання або конкурс – це радісний, але напружений час для його учасників. Вони довго готуються, тренуються, щоб отримати заповітну статуетку, як підтвердження його заслуг. Наша команда розуміє це, тому, виготовляючи кубки і статуетки, вкладає і них не тільки всі свої вміння, а й душу.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: