Виготовлення різноманітних лототронів із пластику в Києві та області

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Пластиковый лототронРізноманітні розважальні заходи, організовані будь-яким підприємством для клієнтів або співробітників, вимагають розважальну програму. Існує безліч прикладів конкурсів з виграшем призів, серед них також почесне місце займає лотерея. Лотерея – це відмінний спосіб підігріти атмосферу на святі, а також подарує море позитиву не тільки переможцям, але і всім учасникам.

    Для того щоб така лотерея відбулася Вам необхідний лототрон з пластику. Це незамінний виріб з прозорого пластика. Кожен лототрон виготовляється за індивідуальним замовленням. Залежно від масштабу вашого заходу, та кількості запрошених гостей, може варіюватися розмір вашого лототрону. Звичайно ж, лотерея має бути чесною, і відповідно лототрон повинен бути прозорим. Але, за допомогою невеликої аплікації із самоклеючої плівки, лототрону можна додати цікавий і привабливий вигляд. Крім того, ви можете легко підкреслити свій імідж – завдавши на лототрон ваш логотип.

    Для того щоб замовити лототрон вже зараз, або отримати консультацію наших фахівців, зв’яжіться з нашими представниками.

    Крім того, ви можете замовити виготовлення лототрону з акрилу в інших містах Київської області: Яготин, Переяслав, Кагарлик, Біла Церква, Сквира, Тараща, Ставище, Миронівка, Богуслав, Тетіїв, Бровари.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: