Оформлення елементів декору інтер’єру офісу – створення корпоративної атмосфери на фірмі

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Дизайн при оформленні інтер’єру відіграє далеко не останню роль в оформленні зовнішнього вигляду фірми. Неможливо, наприклад, обшити фасад композитними панелями, замовити вивіску і встановити стелу і вирішити, що робота над зовнішнім виглядом завершена. Якщо при всій пишноті зовнішньої реклами, ваш офіс нудний і одноманітний, а в гіршому випадку бачив ремонт ще в Радянському Союзі, то гроші ви викинули даремно.

    До нас за допомогою звернувся замовник, якому потрібно було оформити інтер’єр офісу згідно брендбук. Ознайомившись з вимогами, наша команда приступила до роботи. На даному етапі вже закінчені роботи по створенню перших елементів, і ми вирішили поділитися цим з вами.

    Перші елементи декору вийшли не тільки яскравими і привабливими, але також шалено апетитними. Дві великі цукерки M&M’s прикрасили призначені для них стелі в офісі замовника.

    Дизайнерське оформлення стелі в офісіОформлення стелі в офісі

    Для виготовлення даних конструкцій використовувався ПВХ 8 мм. За допомогою фрезерного верстата пластику була додана необхідна форма, і вирізані необхідні частини. Потім ПВХ зачистили і на менший коло нанесли фарбу фірми Tikkurila. Після закінчення фарбування наступним етапом було з’єднати отримані елементи між собою.

    Виготовлення елементів декору для офісуВиготовлення елементів декору для офісуВиготовлення елементів декору для офісуВиготовлення елементів декору для офісу

    Дизайнерське оформлення стін в офісіДругий елемент декору також відрізняється яскравим зовнішнім виглядом і оригінальністю. У процесі роботи даний елемент був охрещений – «дерево», оскільки дійсно нагадував гілки і стовбур дерева.

    «Дереву» належало прикрашати кілька стін приміщення офісу. За допомогою все того ж ПВХ 8 мм і фарби Tikkurila, яскравого, зеленого кольору, були створені окремий частині композиції. Згодом весь елемент декору належало зібрати практично як пазл.

    Виготовлення елементів декору для офісуВиготовлення елементів декору для офісуФарбування елементів декору для офісуУпаковка елементів декору для офісу

    Закінчивши з попередньою підготовкою виробів для оформлення дизайну інтер’єру, наші хлопці завантажили все в машину і вирушили на монтаж до Києва. Там, поряд з іншими роботами, якраз і були змонтовані підготовлені рекламні елементи.

    Декорування офісуЕлементи декору на стелю

    Це перші кроки у виконанні цього замовлення. Попереду ще багато цікавої роботи, якою ми пізніше поділимося з вами.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: