Зовнішня реклама, вивіска для салонів краси, перукарень, spa-салонів

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Зовнішня реклама для салонів краси, парикмахерських, спа-салонів

    Зовнішня реклама для салонів краси особливий напрямок у створенні візуальних знаків. Вибираючи світлову вивіску, облицювання фасаду, окремостоячу конструкцію, а також оформлення інтер’єру необхідно велику увагу приділити саме дизайну. Правильно підібраний шрифт, кольори і розставлені акценти не лише допоможу ефективніше використовувати зовнішню рекламу, а й підтвердить ваш імідж професіонала своєї справи. Просто уявіть на хвилинку, яке враження на потенційну клієнтку справить обдерта будівля, блякла вивіска або взагалі відсутність вказівників. Сумнівно, що вона довірить такому салону подбати про свою зовнішність. І так, щоб ваш бізнес процвітав і приносив дохід, вам варто подбати про вибір правильних візуальних знаків. Ми зібрали для вас перелік найпопулярніших з них.

    Світлові вивіски, лайтбокси для салонів краси, перукарень, spa-салонів

    Фігурний лайтбокс, світлова вивіска салону краси

    Це один з найголовніших і первинних елементів зовнішньої реклами, який вам необхідний. Світлова вивіска – це обличчя вашої перукарні, яке зустрічає клієнтів і створює перше враження. З безлічі варіантів виконання, ви можете підібрати саме той, що найкраще зможе розкрити і прорекламувати ваш бізнес:

    • світлова вивіска з врізними буквами і буквами на проріз – взагалі-то це два різних варіанти вивісок, але частіше за все, їх використовують саме в такій комбінації. Назва вашого салону можна виконати у вигляді об’ємних врізних букв, а напис «Салон краси», «Перукарня», «SPA-салон» – буквами на проріз.
    • світлова вивіска з інкрустованими буквами – особливий вид візуальних знаків. Завдяки технології виготовлення, вона ідеально підкреслює добірність і витонченість вашого закладу.
    • світловий короб з накладними світловими елементами. У цьому виробі об’ємні літери не врізаються в композит, а кріпляться поверх нього, за рахунок цього сам короб можна виготовити з більш тонкими бортами. Крім об’ємних літер, накладним елементом може стати лайтбокс з вашим логотипом, що доповнить вивіску.

    Неважливо, який варіант ви виберете, головне правильний дизайн. Якщо ви хочете замовити світлову вивіску для перукарні, вам найкраще підійдуть теплі, нейтральні тони, ніякої агресії (червоний, чорний і т.д.), краще вибрати більш м’які відтінки. При виборі шрифту, ви можете не обмежувати себе строгими варіантами, властивими різним офісам, банкам і фінансовим установам. Головне дотримуватися правила читабельності вивіски, інакше вона втрачає свою суть.

    Об’ємні букви для салону краси

    Світлові рекламні букви, символи - фасадна вивіска салону краси

    Ще один вид світлової вивіски – об’ємні світлові літери. Він дозволяє дати волю фантазії і створювати яскраві та оригінальні знаки, які будуть складатися з окремих елементів. Чим вони відрізняються від світлового короба з накладними буквами, запитаєте ви? При монтажі світлового короба в стіні проробляється тільки чотири отвори, в той час як кожна буква чіпляється окремо. Крім того, засвітка такого виробу виглядає по-іншому. Описуючи світлові вивіски, ми забули згадати чудовий вид підсвічування – контражур, але ми це зараз виправимо, оскільки в об’ємних буквах він також застосуємо. При контражурі світло виходить із задньої частини букв, відбиваючись від стіни, створює дуже цікавий вид світіння.

    Ростова фігура для салону краси

    Ростова фігура для салону краси – це додатковий вид рекламного знака. Вона може використовуватися як всередині приміщення, так і залучати пішоходів на вулиці. Вам вигляд боді стенду робить її відмінним маркетинговим ходом. Людей приваблює все цікаве і красиве. Значить і ваша ростовая фігура у вигляді людини, тварини, знаменитості або живого предмета не залишиться непоміченою. Знайшли привабливу картинку і хочете замовити ростовую фігуру для перукарні? Звертайтеся до нас, ми любимо нестандартні замовлення.

    Оформлення фасаду салону краси

    Вивіска салону краси з об’ємними буквами

    Ще один фактор, що кидається в очі перехожих – фасад вашого будинку. Якщо будівля Ваша, або це дозволяє договір оренди, за допомогою композитних панелей, ми може доповнити зовнішній вигляд вашого салону, а також посилити ефективність інших елементів візуальних знаків. Оформлення фасаду – це частина вашого іміджу, на яку потенційні клієнти так само звертають увагу. Тому, якщо обставини дозволяють, ми б рекомендували не залишати його без уваги.

    Оформлення інтер’єру салону краси, перукарні, spa-салону

    Виготовлення і монтаж акрилайта для салону краси

    Дивно було б зайти в гарну, сучасну будівлю, а опинитися років на двадцять в минулому. Тому інтер’єр – це перше чому слід приділити увагу. Для перукарень ми пропонує наступні елементи інтер’єру, які виготовляє наша компанія:

    Деякі ці елементи носять суто декоративний характер і покликані створити затишну і атмосферну обстановку в закладі. Інші ж виконують ще й інформаційну функцію, організовуючи комунікацію між вами і вашим клієнтом.

    Замовити зовнішню рекламу для салону краси, перукарні, spa-салону дуже просто – прямо під цією статтею є форма зворотного зв’язку, а в бічному меню ви можете знайти нашу контактну інформацію. Ціна зовнішньої реклами для салону краси, перукарні, spa-салону залежить від обраних вами візуальних знаків, і розраховується індивідуально.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:


      Дивіться також: