Виготовлення вивісок як індивідуальний і груповий вид зовнішньої реклами

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Існує безліч варіантів вивісок, які застосовують у зовнішній рекламі. Зараз ми розглянемо найпопулярніші з них.

    Не світлові вивіски, рекламні планшети

    Не світлова вивіска, рекламний планшетДля початку почнемо з найпростіших – не світлові вивіски. Вони також можуть бути найрізноманітнішими від прямокутних плоских до об’ємних фігурних. Частіше за все не світлові вивіски застосовуються всередині приміщення, або в тих випадках, коли немає необхідності в їх підсвічуванні в темний час доби. Виготовляють такі вивіски із пластику ПВХ або композитних панелей, на які наноситися аплікація або повнокольоровий із самоклеючої плівки.

    Світлові вивіски, лайтбокси

    Світлова вивіска ювелірного магазинаДалі ми хотіли б звернути вашу увагу на світлові вивіски, або лайтбокси. Вони яскраві, вони привабливі, вони помітні. Незалежно від часу доби завдяки правильному дизайнеру і яскравого підсвічування така вивіска помітна, а значить – привертає увагу. Як і в попередньому випадку, каркасом такий вивіски служить ПВХ або композит, а ось для лицьової панелі застосовується молочний акрил. Цей матеріал ідеально підходить для світлових виробів. Останнім часом для підсвічування ми використовуємо світлодіоди, оскільки вони екологічніше і використовують набагато менше електроенергії. За своєю формою світлові вивіски можуть бути абсолютно різноманітні і унікальні. Крім того, за допомогою консолі, можна створити двосторонню світлову вивіску.

    Консольна вивіска (панель-кронштейн)

    Световая вывеска ювелирного магазинаДля розміщення світлової вивіски на торці будівлі застосовуватися консоль, яка дозволяє виготовити двосторонню вивіску. Така світлова вивіска може бути як додатковим рекламним елементом, так і самостійної вивіскою. Часто консольні вивіски застосовуються в якості навігаційного вказівника, розміщуючи її неподалік с закладом і зображуючи на ньому стрілку. Торцеві двосторонні вивіски часто застосовуються в аптеках, обмінах валют і банках. По конструкції вивіски панель-кронштейн можуть бути світловими і не світловими, прямокутними, круглими або фігурними.

    Вивіска у вигляді плоских або об’ємних літер

    Об’ємні літериДля наступного виду вивісок використовують виготовлення окремих елементів – об’ємні літери. Вони можуть бути плоскі або об’ємні, з підсвіченням і без нього. Вони підходять для будь-якого застосування – внутрішнього, зовнішнього або в полі. Виготовляються такі літери і символи шляхом фрезерування різних видів пластика, нанесення на нього аплікації із самоклеючої плівки і відповідно безпосередньо монтажу. В будь-якому вигляді символи мають приваюлевий вигляд і гармонійно виглядають в будь композиції. Крім того, літери можна підсвічувати декількома способами: внутрішнє підсвічування світлодіодами, або контражурним. Обидва способи виглядають по-своєму красиво і неповторно.

    Дахові установки (дахові літери)

    Дахова установка, дахові літериОднією з найскладніших, але при цьому найпомітніших світлових рекламних вивісок можна назвати дахову установку. Вона може бути виконана в двох варіантах – даховий світловий короб і дахові об’ємні букви. Такі вивіски виготовляються на міцному металевому каркасі, також з композитних панелей, оскільки вони більш надійні. Лицьова панель, як в буквах, так і в світловому коробі виконується з молочного або кольорового акрилу, а всередині підсвічується світлодіодами. У разі світлового короба можливі різні варіанти виконання лицьовій панелі – з врізними або інкрустованими буквами, а також літерами на проріз.

    Залишились питання?

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл:

      Крім того, всі ці види вивісок можна комбінувати з іншими видами рекламних виробів. Прикладом тому служать наступні рекламні проекти:

      Фасадна вивіска у вигляді об’ємних світлових літер об’ємні світлові букви, як елемент оформлення фасаду Світловий короб ювелірного магазина світлова вивіска, короб ювелірного салону з об’ємними буквами
      Вивіска казино світлова вивіска з об’ємними буквами грального закладу Вивіска кафе бара світлова вивіска кафе-бара
      Вивіска салона краси фасадна вивіска салону краси Вивіска банку світлова вивіска, лайтбокс банка

      Ви легко можете замовити виготовлення вивіски будь-якого типу і складності у нас, просто зв’язавшись з нашим представником зручним для вас способом:

      Також наші професіональні дизайнери розроблять для вас унікальний і цікавий варіант вивіски або цілу комбінацію з рекламних елементів.

        Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

        Ваше ім’я (обов’язково):

        Ваш e-mail (обов’язково):

        Номер телефону:

        Повідомлення

        Прикрепить файл:


        Дивіться також: