Виготовлення іменних дипломів з акрилу в Києві і області

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Акриловый диплом, диплом из акрилаВсі люди люблять отримувати подарунки. А й справді, що може бути приємніше подарунка? Нічого. Хіба що тільки іменний подарунок. Адже коли на подарунку вигравірувано твоє ім’я, він стає більш цінним і значущим. Будь-яка людина, будь то колега, партнер, друг або член родини, все оцінять і назавжди запам’ятають подарунок з власним ім’ям.

    Для іменного подарунка відмінно підійде іменний диплом з акрилу. На кольоровому, прозорому, молочному або дзеркальному акрилі або полістиролі, при допомогу фрезера наноситися гравірування з будь-яким текстом. Ми можемо надати акрилу будь-яку форму, яку ви розробите разом з дизайнером. Індивідуальний макет додасть виробу унікальність і неповторність.

    Крім того, диплом з акрилу можна використовувати як приз в будь-якому конкурсі або на змаганнях. Такий диплом стане прикрасою будь-якої кімнати або офісу. Він естетичний і оригінальний.

    Для того щоб замовити диплом з акрилу зв’яжіться з нами через форму зворотного звязку або зробивши індивідуальне замовлення.

    Крім того, ви можете замовити виготовлення дипломи з акрилу в інших містах Київської області: Яготин, Переяслав, Кагарлик, Біла Церква, Сквира, Тараща, Ставище, Миронівка, Богуслав, Тетіїв, Бровари, Ірпинь.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: