Захист від кондиціонера в офісі – замовити дефлектор в Черкасах

    Як до Вас звертатись?

    Телефон

    У теплий період року найчастіше ми вдаємося до допомоги наших незамінних помічників – кондиціонерів. Але у багатьох моделей існує ряд недоліків, які псують для нас їх використання. Мова йде про спрямованість потоків холодного повітря, через яких часто співробітники офісів нерідко мучаться болями в спині і шиї, або простудними захворюваннями.

    Ми пропонуємо вихід з цього становища. Для цього вам не потрібно перевішувати ваш кондиціонер, або пересаджувати співробітників по колу, це не практично і незручно. Дешевий і практичний спосіб позбутися цих недоліків – встановити захисний екран на кондиціонер. Він перенаправить потоки повітря, рівномірно розподіляючи їх по всьому приміщенню.

    У нашому асортименті представлено кілька моделей дефлекторів для різних розмірів кондиціонерів. З цінами на стандартні захисні екрани ви можете ознайомитися тут. Крім цих моделей, ми пропонуємо виготовити дефлектор, за вашими індивідуальними параметрами і кресленням.

    Захисні екрани для кондиціонерів - дефлектори

    Якщо ви вирішили зробити роботу в офісі комфортнішою, встановивши на ваш кондиціонер дефлектор – зв’яжіться з нами, і ми допоможемо підібрати потрібну вам модель, а також, при бажанні, прикрасити дефлектор обраним вами зображенням. Зв’яжіться з нами прямо зараз!

    Ви можете замовити захисний екран для кондиціонера в Черкасах і наступних містах Черкаської області: Шпола, Чорнобай, Чигирин, Христинівка, Умань, Тальне, Сміла, Монастирище, Маньківка, Лисянка, Корсунь-Шевченківський, Жашків, Канів, Ватутіне, Золотоноша.

      Є питання? Хочете зробити замовлення? Зв’яжіться з нами:

      Ваше ім’я (обов’язково):

      Ваш e-mail (обов’язково):

      Номер телефону:

      Повідомлення

      Прикрепить файл: