Як до Вас звертатись?

    Телефон

    Брендування, оформлення вітрин в Черкасах

    Оформлення, оклейка, брендування вітрин рекламою в Черкасах

    Надіслати заявку

      Ім’я (обов’язково):

      E-mail (обов’язково):

      Номер телефона:

      Повідомлення:

      Задайте питання менеджеру

        Як до Вас звертатись?

        Телефон:

        E-mail:


        Текст повідомлення:

        Узнать цену

        Оформлення вітрин – інформаційний вид зовнішньої реклами, покликаний повідомити перехожим додаткову інформацію про ваш магазин, бар, ресторан, організацію в цілому. Завдяки яскравим привабливим і тематичним зображенням, або лаконічній, але максимально корисній інформації, ваш потенційний клієнт за короткий проміжок часу дізнається про вас досить, щоб прийняти рішення звернутися до вас за послугами або щоб придбати ваш товар.

        Наші роботи

        дивитись всі роботи...


        Наш сервіс

        професійна консультація
        консультація
        креативний дизайн
        креативний дизайн
        власне виробництво
        власне виробництво
        доставка по всій Україні
        доставка по Україні

        Поклейка вітрин рекламою, орендування корпоративними кольорами

        Поклейка вітрин – поширений візуальний знак для оформлення магазинів, супермаркетів, аптек, банків, ресторанів, та й будь-якого іншого виду бізнесу. Якщо у вас є можливість використовувати свої вікна, прилавки і перегородки в якості додаткової зовнішньої реклами – робіть це. З їх допомогою ви зможете отримати додатковий приплив клієнтів, а значить збільшити свій прибуток. Під оформленням вітрин часто мають на увазі два напрямки оформлення:

        • оформлення вхідної групи – в даному контексті оформлення вітрин означає обклеювання вікон будівлі, для залучення клієнтів ззовні;
        • оформлення інтер’єру – крім зовнішніх вікон, під оформленням вітрин мають на увазі перегородки відділів в торговому і офісному центрі, брендування стелажів і каси.

        При замовленні оформлення вітрин рекламою важливо детально підійти до розробки дизайну. Безсумнівно, професійний менеджер і дизайнер рекламного агентства підкаже які саме зображення вибрати, яку кольорову гамму використовувати, а також скільки тексту прийнятно використовувати при вашій площі обклеювання та враховуючи ваш напрям діяльності. З іншого боку, замовник сам повинен усвідомлювати, що реклама не повинна бути наляпистою, строкатою і перенасиченою.

        Ціна, вартість рекламного оформлення вітрин

        Для того щоб сказати скільки буде стояти ваше замовлення з брендування вікон, стелажів та іншого рекламного простору, необхідно розуміти, що в більшості своїй площа поклейки може бути абсолютно різноманітною. По-перше, не всі хочуть заклеювати вікна повністю, по-друге, самі габарити рекламоносія в кожному випадку індивідуальні. Наступне, що впливає на формування ціни – це складність робіт (висота, кількість і т.д.). І на довершення, слід враховувати, що існує два види оформлення вітрин – за допомогою широкоформатного друку на плівці, коли використовується повнокольорове зображення, а також аплікація, що складається з різних елементів, вирізаних з самоклеючої плівки.

        Замовити оформлення вітрин в Черкасах можна прямо зараз. На цій сторінці ви можете знайти зручні форми для зворотного зв’язку, або ж звернутися до нас по телефону. Наш фахівець виїде на виміри ваших рекламних площ, допоможе в створенні привабливого і ефективного дизайну, а також проконсультує по будь-яким іншим питанням.

        Залишились питання?

          Ім’я (обов’язково):

          E-mail (обов’язково):

          Номер телефона:

          Повідомлення:

          Дивіться також:

          Чат с менеджером

            Ім’я (обов’язково):

            E-mail (обов’язково):

            Номер телефона:

            Повідомлення:

              Як до Вас звертатись?

              Телефон

              © Цех А, 2013-2022. Всі права захищені. Повне чи часткове копіювання матеріалов заборонено, при изгодженому використанні матеріалів сайта необхідне посилання на ресурс!